Er du deprimert og trist?

Er du deprimert eller sliter med tunge tanker, kan psykoterapeut Grete Nome kanskje lette – eller helt løse problemet.

Det er normalt kort ventetid og gode tilbakemeldinger fra andre som har blitt hjulpet.

ER DU DEPRIMERT OG TRIST?

Er du deprimert eller har andre slitsomme tilstander?

Er du deprimert eller sliter med langvarig sorg, tunge tanker eller vonde minner fra sjokk, overgrep eller omsorgssvikt i barndom eller voksenliv?

Er du selv deprimert, eller søker du hjelp til en som er utslitt eller deprimert? Er du skeptisk til vanedannende medikamenter eller frykter du bivirkninger?

Kanskje kan jeg hjelpe også deg til å bli fri fra slike plagsomme tilstander.

Mange er skeptiske og tror ikke det er mulig, før de selv har opplevd hvor raskt de kan få redusere depresjon eller bli helt kvitt tilstander som har gjort livet vanskelig i årevis. På denne siden kan du lese om hvordan andre deprimerte har blitt hjulpet ut av depresjonen.

DU TRENGER IKKE SNAKKE SÅ MYE..

Depresjon og tungsinn er slitsomtMange som tidligere har gått i annen terapi, har sagt det var en stor lettelse å slippe å snakke så mye om alt det som er sårt og vondt. Vi fokusere mer på hvordan du kan bli fri fra de sterke og lammende følelsesmessige reaksjoner, som ofte kommer ved stadig kommer ved å bli minnet på det vonde.

I mange tilfeller kan problemene løses, smertene lindres og vonde minner fra sjokk og traumatiske opplevelser bli helt borte eller sterkt reduseres, uten at det er nødvendig å snakke så mye om det som hendte. Er du deprimert og vil slippe å snakke om det, er det helt OK. Du kan være trygg på at prosessen vil føre til at det blir bedre.

KORT VENTETID OG GODE RESULTATER

Effektiv terapi mot depresjon og tungsinn

Det er normalt kort ventetid på samtaletimer, noe som skyldes at de fleste raskt får ønsket effekt.

Mange forteller at de etter kort tid har fått det mye bedre, eller har helt blitt kvitt de plager de kanskje har brukt år på å «forstå» eller bearbeide i andre terapiformer. Mange lurer på om de gode resultater vil vare. Det kan naturligvis ikke gis noen garanti for at en depresjon vil bli borte for all fremtid, men for de fleste er langtidseffekten god. Er du deprimert vil jeg anbefale en snarlig samtale.

Du vil også lære metoder du kan bruke for å hindre at problemet kommer tilbake, eller redusere de lammende effekter – om du blir deprimert eller møter andre utfordringer i fremtiden.

RASK OG VARIG BEDRING.

Ikke lenger deprimert men full av livslyst og energi etter samtale med Grete Nome

Mange er skeptisk til at metoder som på kort tid (timer) kan redusere eller helt fjerne depresjon og andre følelsesmessige ubehag de kanskje har gått i behandling for i lang tid, kan gi varig effekt. Noen har blitt fortalt at «dette må du leve med». Eller at det er nødvendig å kjenne på de ubehagelige følelsene mange nok ganger, for å «forstå» og eller lær noe av hendelsene.

Mange blir derfor gledelig overrasket over hvor raskt selv «tunge» problemer og fastgrodde tankemønstre kan endres, med teknikker og metoder som bearbeider årsaken til problemene – ikke bare symptomene. Uten bivirkninger eller ubehag.

Det kan naturligvis ikke kan gis noen garanti for at alle problemer kan løses for all fremtid, vil de aller fleste oppleve en klar bedring av tilstanden.

Har du spørsmål – eller ønsker du å bestille time?

 

Lese hvordan andre har fått det etter samtaler

 

JEG FIKK GOD HJELP TIL Å TAKLE ANGSTEN…

Etter år med panikkangst, depresjoner, vonde minner, vond uro i kroppen og ingen energi fikk jeg time hos Grete for omtrent et år siden, etter at jeg kom over brosjyren hennes ved en tilfeldighet på mitt legekontor.

Jeg hadde ved et par anledninger tidligere forsøkt psykolog men følte ikke at jeg fikk nok ut av det og ville forsøke noe annet.

Allerede første timen fikk jeg reaksjoner som nesten var for godt til å være sant og svevde på skyer ut av døren. Følte som om en tung bør var løftet fra skuldrene mine og var ubeskrivelig lettet. Fikk umiddelbar respons fra venner og andre som ikke visste om dette men som sa at det var som om «det mørke» var borte.

Og det var sånn jeg følte det også. Det viste seg at problemene mine skyldtes kjemiske reaksjoner. Jeg fikk hjelp av Grete til å løse opp blokkeringene som dette hadde skapt og lærte teknikker jeg kunne bruke selv til å håndtere plagene mine.

For hver time fikk jeg mer og mer av kreftene mine tilbake, ble trygg igjen og følte jeg kunne være meg selv endelig. Med Gretes hjelp fikk jeg livet mitt tilbake og som student og alenemamma er det verdt alt i verden.

Takk Grete.

Student 28 år

JEG HADDE PRØVD MYE FORSKJELLIG….

Etter en lang tid med panikkangst, så hadde jeg prøvd mye forskjellig.

Da jeg bestilte time hos Grete var jeg skeptisk, jeg hadde jo prøvd så mye forskjellig og følte en håpløshet over hele problemet. Panikkangsten forstod jeg virkelig ikke hvordan jeg kunne bli kvitt. Men i dag, så er jeg det!

Etter bare noen få ganger hos Grete var jeg kvitt dette problemet. Jeg er veldig fornøyd med metodene jeg har lært. Jeg har fått veldig bruk for alt jeg har lært, og det har vært så effektivt og lett å ta i bruk. Jeg har lært mange ting som jeg kan bruke framover i livet i ulike situasjoner.

Når jeg ble kvitt problemet med panikkangsten, ble jeg mer balansert, og nå ser jeg fram mot hver dag. Jeg har virkelig fått et bedre liv. Jeg blitt mer glad, selvsikker og ambisiøs. Panikkangsten hindret meg i mye før, men nå kan jeg endelig gjøre ting jeg lenge har drømt om. Det er rett og slett så mange ting som har falt på plass, på bare noen få måneder. Det føles helt utrolig. Jeg setter utrolig stor pris på all den hjelpen jeg har fått.

Jeg vil også legge til at det alltid er hyggelig hos Grete, hun ser løsninger og er lett å prate med. Man går ut døra med et smil.

Jeg har fått en ny tro på meg selv, tusen takk for all hjelpen jeg har fått, Grete.

Kvinne, 20 år

JEG TROR FORTSATT IKKE PÅ MIRAKLER, MEN….

Jeg gjennomlevde smertefulle følelser som reaksjon på at sønnen min gjorde et selvmordsforsøk. Da dette skjedde, var det som om det var den «siste dråpen» som fikk begeret mitt til og renne over.

Jeg følte på stor angst. I mange år hadde jeg levd som pårørende i en familie med alvorlig psykisk sykdom. Gjennom mitt arbeid hadde jeg gitt mye av meg selv, og tatt stort ansvar for både enkeltindivider og samfunnsbehov. Plutselig var rollene snudd, og det var vanskelig for meg og ta imot. Det var viktig for meg at jeg ikke ville definere meg som syk.

Jeg ønsket en helhetlig tilnærming, og lette meg fram til Gretes nettside. Jeg var på jakt etter noen som kunne tilføre meg noe nytt.

Jeg hadde alltid vært negativ til medikamentbruk, og var allerede nøye med kosthold og trening. Da jeg leste om EFT og tankefeltteknikker, ble jeg rett og slett nysgjerrig. Når du er utdannet i norsk helsevesen, lærer du at alle tiltak skal være godt vitenskapelig dokumentert.

Alternativ behandling hadde så langt vært et «ikketema» for meg. Derfor var jeg ganske skeptisk til hva slags «trollkjærring» Grete kunne være? Allerede første timen følte jeg en enorm lettelse følelsesmessig. Dette førte til at jeg leste om, og så videoer om EFT og tankefeltterapi, og trente for å lære meg selv å bruke dem.

Da mitt åpenbare traume med sønnen min, var dempet, dukket andre vonde innestengte følelser fra fortiden fram. Jeg valgte å fortsette samtalene med Grete fordi det var godt med en nøytral innsikt i problemene.

Etter fire møter har jeg kommet i en følelsesmessig tilstand der jeg kan tenke på hendelsene, uten at katastrofefølelsene setter inn. Da blir jeg heller ikke «lammet» av den virkeligheten som er en del av mitt liv.

Jeg tror fortsatt ikke på mirakler, jeg tror at EFT virker! Når du leser dette har du antakelig et problem du ønsker hjelp med, og min oppfordring er: PRØV DETTE!

Kvinne med to voksne barn

 

 

 

Får du ikke den hjelp du trenger der du bor,
eller ønsker du en raskere fremgang?

For dem som har lang reisevei, eller som ønsker en raskere fremgang, kan et konsentrert opplegg med f.eks. 2 – 4 timer sammenhengende, eller flere timer fordelt over 2-4 påfølgende dager, være et godt alternativ til enkelt-timer spredt over uker eller måneder. Jeg har arbeide etter denne modell både med enkeltpersoner og par (enkelte har reist så langt som fra Nordland og Oppland) – og har bare fått postitive tilbakemeldinger på denne arbeidsform.

 

 

Har du spørsmål, eller ønsker å bestille time?

Ring Grete Nome 69185135Klikk knappen over for å ringe direkte fra mobil eller nettbrett.
Om jeg ikke kan ta telfonen – legg igjen beskjed, så ringer jeg tilbake så snart jeg har anledning.

– eller send skriv og send en melding –

Grete Nome, Oscarsgt. 11, 1776 Halden Tlf.: 69 18 51 35

Kontakt Grete Nome i Oscarsgate 11 i Halden

Klikk for kart og veibeskrivelse.

qcode for scanning i smart-phones Har du en mobiltelefon med QR-code scanner-app, kan du legge inn kontakt informasjonen ved å scanne koden over.